Kickoff MediYoga September 2018

Kick-off hösten 2018 – MediYoga Startpaket 1-3

 

Det tar ungefär fyra veckor att implementera en ny vana eller göra sig av med en gammal ovana. Ge dig själv möjlighet till en kick-off i höst med MediYoga, coaching och uppföljning. Du får verktyg att använda regelbundet, på egen hand för att uppnå en bestående förändring.

MediYoga är en terapeutisk yogaform och ett helt filosofiskt system som stöttar vår egen läkning. Ibland signalerar kroppen att något är i obalans och innan vi mentalt har hunnit förstå det uppvisar kroppen fysiska symtom såsom till exempel hjärtklappning, högt blodtryck, huvudvärk och spänningar. Ibland är det tvärtom – du tycker att du tränar enligt alla konstens regler, kanske till och med på avancerad nivå men önskat resultat uteblir. Eller kanske går du med kronisk smärta i kroppen. En smärta som har sitt ursprung i sorg, stress eller något som du inte ens kan sätta fingret på.

Jag är leg. barnmorska med erfarenhet från både vård och näringsliv, högskolediplomerad coach och MediYogainstruktör/lärare. För mig blev MediYoga ett verktyg för att läka och bibehålla balans i livet. Det vill jag gärna dela med mig av till andra.

Jag erbjuder MediYoga och coaching under hösten på Hälsohuset i Alnarp. (www.halsohusetialnarp.se)

Vi träffas fyra lördagar under hösten (1/9, 8/9, 15/9, 22/9) mellan kl. 08.30-10.00. Kom ca 15 min innan passet för att hinna varva ned och förbereda dig. Utrustning: Sköna kläder, yogamatta och vattenflaska.

Om Du önskar delta, anmäl dig senast den 18/8 på emi.rosen@icloud.com eller på mobilnummer 0735-335800 med Namn, Mailadress och Mobiltelefonnummer, så bekräftar jag din plats.

I kursavgiften på 2300 kr ingår:

Fyra yogatillfällen  à 90 min samt ett tillfälle coachsamtal per telefon, Skype eller fysiskt möte.

Yogamatta (i ull för MediYoga och meditation – ord.pris 1295 kr).

(Om Du redan har yogamatta i ull, kan du köpa ovanstående kurspaket för 1300 kr.)

Jag ser fram emot att träffa Dig i höst.

Välkommen!

Emi

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.